En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Patlama ya da herhangi bir yangın vakasına karşı güvenli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasarım olarak son paye çeşitli bir skalaya sahiptir.

Açılıp - kapanma işçiliklevinin problemsiz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu perese muayene edilmelidir. 

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayıcı kapı madunı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması esenlanabilir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda muayyen bir müddet ısı ve yalın intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Yangın kapısı anif ve dayanıklı bir bünyeya sahiptir ve kolaylıkla ziyan görmeyecek şekilde dizayn edilmektedirler.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı salık ederiz. 

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve müsait fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edildiği üzere kapıların resen kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Bu nedenle henüz şiddetli bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında muhafaza sağlamlamaz ve bu nedenle daha az bir fiyata sahiptir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının muayyen Yangın Merdiveni Kapısı bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar kullanma saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yeterli taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa mevla olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Report this wiki page